VÅRE TJENESTER


VI SKREDDERSYR ETHVERT SAMARBEID ETTER ARTIST ELLER LABELS BEHOV. FØLGENDE OPPGAVER KAN VI UTFØRE FOR VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE

DIGITAL DISTRIBUSJON
Gjennom vårt samarbeid med den ledende uavhengige distributøren Believe Digital kan vi tilby digital distribusjon og salg til alle vesentlige butikker for nedlasting og streaming av musikk. Det betyr at musikken din blir gjort tilgjengelig på tjenester over hele verden, som f.eks. Spotify, Wimp, iTunes, Deezer, YouTube og Amazon. 

FYSISK DISTRIBUSJON

Gjennom vårt fysiske distribusjons-nettverk sørger vi for at din utgivelse er tilgjengelig for alle musikkforhandlere i Norge. Gjennom vårt Europeiske distribusjons-nettverk, kan vi på forespørsel sørge for at din utgivelse er tilgjengelig for alle vesentlige musikkforhandlere i Europa.

NEIGHBOURING RIGHTS

Vi tilbyr innsamling og håndtering av Neighbouring Rights.

COPYRIGHT-ADMINISTRASJON

For partnere vi distribuerer fysisk og produserer CD og LP for kan vi håndtere Copyright (NCB).

ROYALTY

For labler vi distribuerer kan vi håndtere royalty og artistavregninger.

DIGITAL MARKEDSFØRING

Vi kan administrere din markedsføring via digitale plattformer som Spotify, Google, Facebook, Twitter mm.

PRODUKSJON AV VINYL & CD

Vinyl er mer i vinden enn noensinne og mange føler man ikke har en ordentlig utgivelse før vinylen er mellom hendene. Vinyl kan produseres i alle tenkelige konfigurasjoner og fra 300x og oppover. CD-formatet er tross ryktene ikke dødt. Faktisk selger de aller fleste utgivelser fortsatt mer i CD-utgave enn vinyl. CD er også et format som er hendig å bruke som prom, og det kan som vinyl produseres i et utall forskjellige konfigurasjoner. Også her er minimum produksjon på 300x. 

NB! I 2015 var det faktisk en økning i det totale fysiske salget i Norge. Ryktene om at fysisk format nærmer seg sin død er med andre ord betydelig overdrevet.

Kontakt oss på distribusjon@indiedist.no for mer informasjon. 

Dersom du kun ønsker å benytte deg av våre trykketjenester på CD og VINYL ta direkte kontakt med vår produksjonssjef Miguel Navarro på: manufacturing@indierecordings.no.

Henvendelser om produksjon må være på engelsk.